Invigning av altanen!

I nästan 2 år har vi gått och tänkt att vi snart måste bygga upp altanen igen, som vi rev när vi dränerade runt huset. När vi väl tog tag i det tog det 2 dagar så var den klar =) Under tiden som gått har vi hunnit fälla en stor ek som skymde parabol- mottagningen (delar av den syns i bakgrunden på vissa bilder). Den skymde tydligen en hel del sol också så till vår stora glädje har vi sol på altanen från tidig morgon till sen kväll istället för bara på förmiddagen. Nu hoppas vi på att träden snart blommar upp så vi slipper se och höra vägen!

                                      (klicka på bilderna för att förstora dom)
    

Under altanen har vi valt att inte fylla igen utan gjorde istället ett ute-förråd, ett 'staket' ska upp mellan muren och altanen så inte Theo kan klättra över muren och trilla ner. Vid källartrappan ska ett räcke upp med en grind, sen är det bara att vänta på att gräset ska komma så kommer det bli hur fint som helst :) Vi valde att inte göra en trappa ner till tomten i dagsläget, men längre fram är det tänkt att det ska gå en trappa ner till marknivå där det blir en markaltan som går runt huset och fortsätter till framsidan. Då glasar vi även in altanen och bygger tak så man kan sitta där och mysa till sent in på hösten. Det tog ju bara 2 år att få upp altanen så om en sisådär 3 år kanske vi påbörjar resten av planerna ;)

I helgen var det invigning i samband med lite födelsedagsfirande och vädret hade inte kunnat bli bättre!

                      


Billiga barnkläder och billiga babykläder!

Jag har senaste tiden fått förmånen att jobba med något riktigt roligt, att starta och driva en webb-butik! Själva butiken ligger i Henån och har funnits i flera år, men nu har jag då fått komplettera den med en webb-butik och det har varit massa massa jobb, men otroligt lärorikt och roligt. Har fått lära mig allt från sökords-optimering till lagar och regler kring webb-handel mm. Och dessutom fått betalt för det :)

Adressen dit är http://mamma-obarn.se, kika gärna in! Vill du få en rabattkod, kontakta mig på [email protected]. Vill du inte beställa, men har åsikter om butiken får du mer än gärna berätta vad du tycker kan förbättras! Vill du varken beställa eller har åsikter om sidan, men känner att du ändå vill ge lite support får du mer än gärna länka till oss i din blogg, hemsida eller Facebook. Det ger oss en liten knuff i rätt riktning på google.

Vi finns även på Facebook: facebook.com/mamma.obarn . Gilla oss gärna och håll utkik efter vår kommande kampanj där vi lottar ut gratis onepiece samt ger rabatt till de som inte lyckas vinna.

RSS 2.0